forside

FOREDRAG OG WORKSHOPS

Jeg holder oplæg, foredrag og workshops med overskrifter som Naturen som læremester, Den grønne omstilling – transformation eller technofix?, Nye fortællinger – nye veje, Klima 101, Wayfinding, Rejsen til fremtiden, Opmærksomhedens pris og Fortællingen om livet. Det handler ofte om vores fælles fremtid, klimaforandringernes betydning eller naturbaseret dannelse.

Mine oplæg har forskellige formater, men fælles for dem er at de er dialogbaserede og inddragende. Jeg faciliterer samtalerum, hvor deltagerne kan dele deres holdninger, tanker og følelser, og jeg arbejder aktivt med fælles refleksion som en vej til at anskue kendte problematikker på nye måder.

"Det føles godt at være i Jeppes selskab, hvad enten det er som tilhører til et oplæg på en konference eller som deltager i en af de processer, han faciliterer så kompetent. Stor faglig indsigt og viden formidles gennem et empatisk og engageret blik på verden, menneskene, naturen og vores fælles liv og skæbne. På en gang dybt professionelt og meget menneskeligt."

Anne Weber Carlsen, stifter af Human by Nature

" Jeppe holdt et spændende oplæg om klimakrisen for et hold faglærere fra Arbejdsmarkedsuddannelserne. Det gjorde han på en venlig og personlig måde. På den måde lykkedes det ham at formidle et komplekst emne, som mange har svært ved at rumme. Her var der plads til at hver enkelt deltager kunne forholde sig til emnet og begynde at dele deres tanker med hinanden. Det var udfordrende og sjovt på samme tid."

Palle Svendsen, udviklingskonsulent hos AMU Nordjylland

"Udgangspunktet for Jeppes oplæg på Grundtvigsk Forum’s “Klimavindue” var at klima- og biodiversitetskrisen ikke kun kalder på tekniske løsninger, men kræver nye fortællinger om, hvordan vi griber en så enorm krise an. Jeppes oplæg undersøgte, hvordan vi skaber det handlerum, vi har brug for. Han gav os et vigtigt perspektiv på håbets tvetydige rolle, og vi fik en spændene fælles samtale om, hvordan vi finder den glæde og de kim til forandring, der er tilgængelige nu og her."

Andrea Ogstrup Koch, Grundtvigsk Forum