GIN YOGA

Mit alter ego, Jeppe G&T, er gin yoga-instruktør og stiller gerne op med gak og løjer til fødselsdage, firmafester, sammenkomster og andre festlige lejligheder. Han har igennem en længere årrække udforsket krydsfeltet mellem yogaens spirituelle muligheder og gin & tonic’ens sanselige verden.

Jeppe G&T har udviklet et helt særligt program der kombinerer gin drikning med let fysisk udfoldelse som er velegnet til at skabe helt unikke fælles oplevelser og gode grin. En gin yoga session med Jeppe G&T byder udover en særlig smagsoplevelse på yoga positioner som “gin hunden”, “frø i gin koma”, “svajende palmetræ” og “to-hovedet gin cobra”.

Hvis du ønsker at booke Jeppe G&T til dit arrangement, kan du skrive til ham her. Hvis du ønsker at supplere gin yoga oplevelsen med motion på dansegulvet, optræder Jeppe G&T også som en del af DJ-duoen “Plankton Lobby”.

"Jeg hyrede Jeppe til et arrangement hvor rigtig mange af gæsterne ikke kendte hinanden. Det var den perfekte icebreaker. Jeppe formåede virkeligt at få alle med, ung som gammel, og alle hylede af grin. Jeppe er bare MEGA sjov med hans gin yoga. Man er bogstaveligt talt fuldstændig flad af grin! Perfekt timing, hylende grinagtig “udklædning” og super situationsfornemmelse. Jeppe får alle mine bedste anbefalinger! Prøv det."

Kenneth Tække, 8620 Kjellerup

"Gin yoga var en utrolig sjov oplevelse! Jeppe kombinerede yoga og gin-smagning til en afslappet, men festlig stemning. Vores gæster fik en unik og underholdende oplevelse og Jeppe formåede med hans udklædning og personlighed at få vores gæster til at snakke om oplevelsen resten af arrangementet.
Vi kan helt klart anbefale Gin yoga til alle, der ønsker at have et sjovt indslag i alle eventuelle arrangementer/fester."

Arrangørerne af Andst Byfest, 6600 Vejen

"Gin yoga er kommet for at blive! Yogaformen bringer folk sammen og er en utrolig god start på en fest eller et firma arrangement. Jeppe er gennemført i rollen som gin yoga master."

Pia Lund, 8680 Ry