foredragmm.JPG

PÅ SKRIFT

Jeg skriver essays, artikler, interviews og debatindlæg om at være menneske i en tid, hvor forandringer kommer hurtigere end nogensinde før – om naturen, om læring, om håb og om den forandring i det moderne verdensbillede der er undervejs.

Mine tekster bevæger sig i et felt imellem essayistik, autofiktion og faglitteratur. Som en del af min forskning begyndte jeg at bruge forskellige online værktøjer og metoder, hvilket resulterede i tekster der forgrenede sig i forskellige retninger, som f.eks. i min dagbog fra Grønland (2008), forskningsdagbog #2 (2012), bloggene Remembering (2010-17) og Refigurations (2013-17) samt en samling tekster på dansk.

Jeg er optaget af de muligheder der findes i at introducere gennemsigtighed i online research. Min PhD afhandling om samfundsnarrativer "Transforming Sustainabilities" er skrevet som en virtuel virkelighed, og jeg har brugt samme princip i undervisningsvejledningen til den del af faget Kloden Kalder, der er tilrettelagt som en audio-visuel rejse til klodens miljømæssige brændpunkter.

Her finder du nogle af mine tekster på dansk og engelsk:


PÅ DANSK

Fremtidens dannelse er væredygtig

Livets læring – Fra Grundtvig til Gaia

Pædagogik og bæredygtighed i forandringernes tidsalder

Fortællingen om livet


PÅ ENGELSK

The conversation we need to have with our children about climate change

Repairing the silent spring

Learning

On giving up hope